woensdag 14 september 2016

Reminder op Ons Borduurkaartenblog!

Goedemorgen lieve mensen, vandaag staan de prachtige reminder kaarten op Ons Borduurkaartenblog om jullie nog meer inspiratie te geven voor de lopende challenge met het thema "Geborduurde Vintagekaart". Heel moeilijk is het niet om een vintage kaartje te maken want als je een plaatje hebt met een oude uitstraling dan kies je daar een mooi patroon bij en borduur je in de kleurtjes die in het plaatje zitten, zo ben ik te werk gegaan. Je hebt ook hele mooie nostalgische kerstplaatjes die je kan gebruiken en dan heb je er in ieder geval weer een kerstkaart bij want voor je het weet gaan die weer op de bus!


Als basis heb ik de Dutch Doobadoo Shape Art - ornament square gebruikt met het fijne linnenkarton in het wit, hierop heb ik een mooi patroon geborduurd van Christien van den Akker uit het Hobbydols boekje 140, de kleurtjes heb ik aangepast aan het plaatje die uit een 3D boekje van Studio Light komt, het plaatje zit op een mal van Nestabilities en het postzegeltje met tekst is van Joy, alle randjes en het postzegeltje zijn aangezet met distress-inkt vintage photo, verder heb ik nog wat roze pareltjes gebruikt.
De gelinkte producten zijn verkrijgbaar bij CraftAddiction.
Wij hopen dat jullie nog gezellig mee gaan doen, heel veel plezier met het maken van jullie creaties. Sterkte met de hitte allemaal........nog eventjes want het word weer een stuk koeler vanaf vrijdag.
Lieve groetjes, Danoesja.

6 opmerkingen:

  1. Hele mooie kaart heb je gemaakt, de vorm blijft zo leuk!
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaart, Danoesja.Prachtig geborduurd.

    Groetjes, Sylvia.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kaart Danoesja!
    Groetjes, Liselot

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit heb je wel ff prachtig gemaakt zeg. Heel mooi borduurwerk. Maar ook de beïnkte randjes geven een mooi effect aan je kaartje.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Schitterend kaartje Danoesja....heel leuk van vorm en weer een super mooi borduurtje erop...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat is je kaart beeldig zo Danoesja, mooi opgebouwd en geborduurd.
    Het is een lust voor het oog.
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen