zondag 12 april 2015

Addicted to Stamps Challenge #102 Girly but NO pink

Hallo lieve mensen, vandaag begint de nieuwe challenge bij Addicted to Stamps en we dagen jullie uit een een echte meisjes/dames kaart te maken in iedere kleur behalve roze........niet zo moeilijk toch dacht ik maar dan merk je pas hoe snel je toch roze wilt gebruiken, maar het is me gelukt met dit leuke stempeltje van LOTV die is ingekleurd met Sennelier.


Deze jongedame maakt zich klaar voor een feestje. Ik heb mallen van Marianne Design gebruikt en een tekststempeltje van Joy, embossing-folder van Cutllebug, randpons van Martha Stewart en de witte gehaakte bloem heb ik van Miranda gekregen (een doosje vol met gehaakte bloemetjes in allerlei kleurtjes) thanks meis, verder met een strik en bloemen aangekleed en een keer geen design papier gebruikt maar wel alles aangezet met stormy sky distress-ink, is weer eens wat anders toch.
Doen jullie weer gezellig mee aan deze leuke challenge, ik ben benieuwd welke kleur jullie gaan gebruiken. Op Addicted to Stamps vinden jullie nog meer prachtige inspiratiekaarten van mijn DT maatjes.

Vandaag ben ik met MirandaNicole en Tonny naar de stempelbeurs in Nijkerk om heel veel inspiratie op te doen en natuurlijk om een gezellige dag met elkaar te hebben. Voor degenen die er ook heen gaan heel veel plezier en wie weet komen we elkaar tegen.
Geniet allemaal van deze zondag, lieve groetjes Danoesja.

24 opmerkingen:

  1. Leuke stempel en prachtig ingekleurd. Erg leuk ook de tekst in de handspiegel. Veel plezier vandaag op de stempelbeurs.

    Groetjes, Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schattig en lief kaartje Danoesja! zo zacht van kleur, prachtig .

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi kaartje Danoesja...zo fijntjes ...zeker ook een leuk detail zijn die mooie blauwe randjes erop...en een super schattig plaatje ...TOPPIE!!!

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super mooie meisjeskaart Danoesja! Mooie kleuren en ondanks dat er geen roze in zit is het helemaal meisjesachtig :) Je hebt de stempel prachtig ingekleurd! Heel veel plezier op de beurs :)
    Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Danoesja, jij bent ook voor het blauw gegaan zie ik. Wat een dot van een kaartje zo lief. Heel erg mooi hoor. Hugs Veerle x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Danoesja een echte meisjeskaart ... Wat een prachtige details allemaal .. Ik vind het een pracht van een kaartje ...
    Een heerlijke dag vandaag op de stempelbeurs ...
    Groetjes, Odette.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Danoesja,
    wat is het op en top een hele mooie meisjeskaart geworden ook supers ingekleurd
    liefs van martine

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ook in blauw is dit echt een meisjes kaart!! Heel erg mooi ,lief en romantisch!!
    Veel plezier op de beurs!!
    Liefs Mary

    BeantwoordenVerwijderen
  9. In één woord schitterend Danoesja, dit is een kaart waar je blij van wordt, als je deze als meisje mag ontvangen.
    Je hebt er een dotje van gemaakt.
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een super mooie kaart en een heel leuk design!! De lotv stempeltje is ook zo schattig! Hopelijk heb je een leuke dag gehad op de stempel beurs. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Danoesja, ik zag je kaartje al op het challengeblog en het is een heel gaaf kaartje. ZO lief dat afdrukje en de kleuren zijn prachtig. Echt meisjesachtig en toch niet roze, he?
    Ik hoop dat je een heel fijne dag hebt gehad. Ik denk dat half blogland er geweest is. Heb je veel mensen ontmoet? En nog mooie dingen gekocht? Ik hoop volgend jaar van de partij te zijn, het lukte nu niet zo goed met de nachtdiensten. Maar wat in het vat zit verzuurt niet, zullen we maar zeggen!
    Lieve groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Je voorbeeldkaartje is een lievie geworden! Prachtig ingekleurd stempeltje en ja bij een meisje pakken we al snel naar roze, terwijl dit ook een echte meisjes kaart is geworden! Ik hoop dat je een hele leuke dag hebt gehad
    vandaag en veel blogdinnen hebt ontmoet en natuurlijk inspiratie opgedaan!
    Liefs Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Een super-lief kaartje wat je weer prachtig hebt ingekleurd. Toppie hoor!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Danoesja, wat hebben we genoten vandaag hè? En nu nog genieten van je mooie kaart. Wat is dat afdrukje mooi ingekleurd met je Sennelier..wauw en de afwerking van de kaart is ook top. Een schatje is het...
    Liefs Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi Danoesja wat een schatje en zonder roze ook een prAChtige kaart. Leuk gemaakt met deze materialen en in deze kleuren. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Een heel lief kaartje....zo zonder roze hahaha. Lief stempeltje heb je gebruikt en heel mooi ingekleurd...Helemaal leuk! Ik ben benieuwd of jullie je heeeeeeel erg hebben uitgeleefd....het zal best supergezellig zijn geweest.
    xxx Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hi Danoesja, gorgeous card design, love this beautiful colored image, pretty flowers that touch of red makes them pop.
    Hugs Pam.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Card is very girly and beautiful. Best regards and have a nice week

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat leuk is je kaartje Danoesja! Vaak pakken we toch snel roze maar er zijn nog veel meer leuke kleuren voor een meisje.
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een prachtige kaart
    en wat heb je het afdrukje schitterend ingekleurd

    groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Een echte meidenkaart.Mooi zo in de Hollandse kleuren.Leuk de spiegel met tekst.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Prachtige kaart Danoesja!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een schattig meiden kaartje heb je gemaakt Danoesja. Zelf is blauwtinten is het een snoepie. Prachtige stempeltje heb je hiervoor gebruikt. Ik ben benieuwd hoe je dagje bij de stempelbeurs was en of je nog inspiratie op hebt kunnen doen!
    Volgens mij heb je nog heel wat blogdinnen ontmoet, want ik lees hier en daar heel wat berichten van bloggertjes die ook naar Nijkerk zijn geweest.

    Lieve groetjes, Janneke

    BeantwoordenVerwijderen